Foto: Shutterstock
Dzintaraini un gandrīz caurspīdīgi, cieti un kraukšķīgi, mazi un apaļīgi, eleganti iegareni – bumbieri ir tik dažādi un tik skaisti. Sācies bumbieru laiks, kad lapsenes spieto ap saldi smaržojošajām, tik vilinošajām bumbierēm. Arī virtuvē bumbieris, iespējams, ievilina dažu labu lapseni, bet tas tā piestāv septembrim! Tāpat kā bumbieru kūkas un citi bumbieru laika gardumi.

Bumbieru saldi sulīgā, vienlaikus inteliģentā un neuzbāzīgā garša, krēmīgā, viegli graudainā struktūra un brīnišķīgā, mākslinieciskā forma ir ļoti pateicīga visdažādāko kulinārijas meistardarbu radīšanā. Ieskaties receptēs no "Tasty" septembra gardumu kolekcijas – lai šajās brīvdienās top kas pasakains.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!