Ugunīgā tomāta laiks! 26 receptes tomātu karstmaizēm, picām un brušetām
Foto: Shutterstock

Sācies ugunīgā tomāta laiks! Vārām tomātu maigās mērcēs un niknos vīriešu zaptes brūvējumos, bāžam tomātu burkās un lejam pudelēs - viss ziemai, viss ziemai. Bet kā tad ar šodienu?

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Cepam tomātmaizes! Šodien, tūlīt un tagad. Kas tev pirmais nāk prātā, domājot par ugunīgo tomātu?

Karsti kūpošs, vēl gandrīz savā sulā un krāšņumā burbuļojošs tomāts ar staipīgu mocarellu uz picas ar kraukšķīgu maliņu?
Viegli pajucis, smaržīgs tomāts uz karstmaizes ar vēl čurkstošu cauraudzīti un kūstoša siera cepurīti?
Tomātu salsa uz itāliski karstas brušetas ar zeltainu un kraukšķīgu sīpola ripiņu un svaigu bazilika lapu?

Dalāmies ar savām karstākajām tomātmaižu receptēm - ballīte tavā virtuvē garantēta!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form