Skaidra lieta, ka ar pankūkām garām aizšaut nav iespējams nekad. Un, ja vēl izdodas uzliet uz pannas kaut ko sirsniņveidīgu – pasakaini! Visus defektus lai nosedz pūdercukurs un bučiņas!
Bet, ja tavs saldumiņš nemaz nav saldumiņš, tad lai šorīt cepas bekoniņš – karsts un kraukšķīgs kā tavas nedziestošās jūtas! Vai vismaz kārtīgas zemnieku brokastis vai karstmaizes ar šķiņķi un sieru! Mīlētājiem ir jāēd!
Vēl jau var viens un divi pārcelties uz Parīzi un pavadīt burvīgu rītu, pie rīta espresso uzkožot svaigi ceptus kruasānus (saldēti kruasāni šādos rītos ir brīnumlabs izgudrojums!) ar kādu smalku sieru, vai pagatavot kādu gaisīgu franču stila omleti. Kafija gultā, bonžūr un lamūr – un priecīgu sirsniņdienu!
Lai gan - pat visparastākā siermaize var būt pasaulē garšīgākais ēdiens, ja pagatavota ar mīlestību. Un, ja mājās beidzies siers, pietiks arī ar dažiem burbuļiem un zemenēm brokastīs! Burvīgu dienu!