Foto: Shutterstock
Ja Valentīndienas brokastis neuztver kā briesmīgi atbildīgu pienākumu un smagu darbu, bet kā vēl vienu rīta prieciņu, kurā piedalās abi, tās var izvērsties par ļoti jauku pasākumu. Un, kā dziesmā dzied, ja tevi nemīl neviens, tev taču ir ko mīlēt un palutināt – brīnišķīgo sevi!

Skaidra lieta, ka ar pankūkām garām aizšaut nav iespējams nekad. Un, ja vēl izdodas uzliet uz pannas kaut ko sirsniņveidīgu – pasakaini! Visus defektus lai nosedz pūdercukurs un bučiņas!

Bet, ja tavs saldumiņš nemaz nav saldumiņš, tad lai šorīt cepas bekoniņš – karsts un kraukšķīgs kā tavas nedziestošās jūtas! Vai vismaz kārtīgas zemnieku brokastis vai karstmaizes ar šķiņķi un sieru! Mīlētājiem ir jāēd!

Foto: Shutterstock

Vēl jau var viens un divi pārcelties uz Parīzi un pavadīt burvīgu rītu, pie rīta espresso uzkožot svaigi ceptus kruasānus (saldēti kruasāni šādos rītos ir brīnumlabs izgudrojums!) ar kādu smalku sieru, vai pagatavot kādu gaisīgu franču stila omleti. Kafija gultā, bonžūr un lamūr – un priecīgu sirsniņdienu!

Lai gan - pat visparastākā siermaize var būt pasaulē garšīgākais ēdiens, ja pagatavota ar mīlestību. Un, ja mājās beidzies siers, pietiks arī ar dažiem burbuļiem un zemenēm brokastīs! Burvīgu dienu!

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!