Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press/Shutterstock kolāža
Ko šodien pagatavot vakariņās? Tuvojoties darbdienas beigām, teju ikvienam jau atkal jāmeklē atbilde uz šo mūžīgo jautājumu. Lai tavu ikdienu padarītu krāsaināku un garšīgāku, izvēlējāmies 26 receptes, kā daudzu iecienīto vistas fileju vai atkaulotus vistu šķiņķīšus pagatavot austrumu gaumē.

Ja tev vairāk pa pa prātam ķīniešu virtuve, tad līdz ar gaļu pirkumu sarakstā iekļauj arī sojas mērci, ingveru, ķiplokus un kartupeļu cieti (šajā rakstā skaidrojām, kā mājās pagatavot ķīniešu restorāna cienīgu ēdienu, nepārmaksājot), garšu ceļojumā uz Indiju aizvedīs karijs, savukārt iepazīt Taizemes un Malaizijas garšas palīdzēs kokosriekstu piena, laima, ķiploku, koriadra un čili kombinācija (te atradīsi pavisam vienkāršu recepti iesācējiem).

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!