Vistiņa austrumu gaumē: vakariņu receptes eksotikas cienītājiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press/Shutterstock kolāža

Ko šodien pagatavot vakariņās? Tuvojoties darbdienas beigām, teju ikvienam jau atkal jāmeklē atbilde uz šo mūžīgo jautājumu. Lai tavu ikdienu padarītu krāsaināku un garšīgāku, izvēlējāmies 26 receptes, kā daudzu iecienīto vistas fileju vai atkaulotus vistu šķiņķīšus pagatavot austrumu gaumē.

Ja tev vairāk pa pa prātam ķīniešu virtuve, tad līdz ar gaļu pirkumu sarakstā iekļauj arī sojas mērci, ingveru, ķiplokus un kartupeļu cieti (šajā rakstā skaidrojām, kā mājās pagatavot ķīniešu restorāna cienīgu ēdienu, nepārmaksājot), garšu ceļojumā uz Indiju aizvedīs karijs, savukārt iepazīt Taizemes un Malaizijas garšas palīdzēs kokosriekstu piena, laima, ķiploku, koriadra un čili kombinācija (te atradīsi pavisam vienkāršu recepti iesācējiem).

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form