5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ābolkūkas kā veikalā - no gatavās kārtainās mīklas un ābolu ievārījuma.

Kārtaino mīklu izrullē ~3 mm biezumā vai izmanto jau gatavās kārtainās mīklas plāksnes un ieklāj ietaukotā cepamā plātī, apsmērē ar olu, sadursta ar dakšiņu, cep 200*C. Atdzisušu sagriež 2 vienādos gabalos.

Vienu plāksni pārklāj ar ābolu masu ~0,8-1 cm biezumā, uzliek otru kārtu, viegli piespiež, tad ar asu nazi sagriež gabaliņos. Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru.

Ābolu ievārījums: ābolus nomizo, sagriež gabaliņos, liek katlā, pielej nedaudz ūdens un sautē mīkstus, līdz tie sāk jukt. Tad izberž caur sietu vai sablenderē ar cukuru un kanēli, tos liek pēc garšas. Ievārījumu uzvāra un atdzesē.

Iesūtīja: Inga

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form