Foto: Shutterstock
Ābolu - biezpiena pīrāgs, kura nekad nav pietiekami daudz.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gmargarīns2 gab.olas100 gcukurs0.5 TKsoda100 gbiezpiens āboli1 glāzemilti1 gab.ola1 ĒKskābs krējums

Sagatavošana

1

Sajauc olas ar cukuru , nedaudz saputojot, pievieno izkausētu margarīnu (var arī eļļu), sodu, biezpienu un samaisa, pievieno miltus. Uz 30 min ieliek vēsā vietā

2

Sagriež ābolus šķēlītēs. Liek pannā cepamo papīru (vai folliju ar eļļu izsmērētu vai vienkārši pannu iesmērē ar taukvielām), virsū mīklu, ko mēģina izlīdzināt, tad virsū ābolus un tad pārlej ar olu, kas sajaukta ar krējumu.

3

Liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, kamēr gatavs - aptuveni 40 minūtes.

Ieteikums! Taisīt dubulto porciju!

Iesūtīja: Krizdole

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!