60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 bumbieri2 āboli100 gdzērvenes gmilti50 gsviests2 ĒKcukurs0.5 TKkanēlis4 olas4 ĒKmilti3 ĒKcukurs1 ĒKsviests
Sagatavošana
1
Ābolus un bumbierus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos un sajauc ar dzērvenēm.
2
Pagatavo drumstalas: mīkstu sviestu sajauc ar kanēli, cukuru un miltiem. Ber kēksa formas apakšā. Pēc tam liek ābolus ar bumbieriem un dzērvenēm.
3
4
Olas un cukuru sakuļ biezā krēmā ar mikseri. Tajā iecilā miltus un mīkstu sviestu. Masu lej formā un nedaudz sakrata, lai mīkla aizpilda visus gaisa caurumus, kurus veido augļi.
5
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C un cep 40–45 minūtes. Nedaudz atdzesē, apgāž formu uz otru pusi un izņem kēksu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit