Foto: Shutterstock
Našķīga un skaista ābolu kūka ar biezpienu un bezē. Kūkai atdziestot, virs čaganās bezē kārtas parādīsies skaistas, dekoratīvas "rasas" želejas pērlītes.
50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
0.5 kgāboli MĪKLAI:250 gmargarīns vai sviests1 ĒKcukurs14 ĒKmilti BIEZPIENA MASAI:600 gbiezpiens1 glāzecukurs4 gab.olu dzeltenumis BEZĒ KĀRTAI:6 gab.olu baltumi1 glāzecukurs

Sagatavošana

1

Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru un piemīca miltus.

2

Biezpienu samīca, piejauc cukuru, dzeltenumus un samaisa.

3

Mīklu izklāj uz plāts, virsū uzliek biezpiena masu, tad rupji sarīvētu ābolu kārtu.

4

Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25 minūtes.

5

Virsū āboliem uzziež olu baltumus, saputotus ar cukuru stingrās putās.

6

Liek cepeškrāsnī uz ~160*C vēl 20 minūtes.

Iesūtīja: zanda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!