Foto: DELFI
Ābolu mērce ceptai gaļai - perfekta mērce pie grilētas, ceptas, cūkgaļas, liellopu gaļas, meža gaļas vai meža putniem.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgāboli150 gFrancis Provansas majonēze gmalti melnie pipari gpaprikas pulveris sāls svaigas dilles

Sagatavošana

1

Āboliem izņem serdes, sagriež un liek karstumizturīgā traukā. Var izmantot podiņu, cepešpannu u.t.t.

2

Sautē tik ilgi, līdz jūk ārā, pēc tam pievieno visu pārējo, kas minēts sastāvā. Tad ar blenderi sablendē. Var pasniegt karstu vai atdzisušu.

Iesūtīja: Brat2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!