Ābolu pankūkas ar brūklenēm
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg āboli
āboli
200 g
200 g milti (pēc izvēles)
milti (pēc izvēles)
1 ĒK
1 ĒK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1 glāze
1 glāze brūklenes
brūklenes
4
4 olas
olas
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • "Latvijā audzis ābols ir viens no maniem mīļākajiem augļiem, tā neierobežotās pielietojamības dēļ. No āboliem iespējams pagatavot gandrīz jebkuru ēdienu, vai dzērienu, kā arī tos var izmantot kā kafijas aizvietotu, jo tie palīdz aizgaiņāt nogurumu, kā arī uzmundrina prātu aktīvai domāšanai," stāsta ēdināšanas uzņēmuma Lido šefpavāre Ilga Joma, piedāvājot vienu no saviem iecienītākajiem ābolu ēdieniem - ābolu un brūkleņu pankūkas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lai pagatavotu pankūkas, ar mikseri nedaudz sakuļ olas, tām pievieno miltus, kas izsijāti caur sietu.

    Pievieno bez serdēm uz rupjās rīves sarīvētus ābolus, vaniļas cukuru, brūklenes, cukuru un sāli.

    Visu samaisa, līdz iegūst bieza krējuma konsistenci. Uzkarsē pannu un cep olīveļļā nelielas pankūciņas, līdz tās ir zeltaini brūnas.

    Pēc izvēles, pasniedz ar krējumu, putukrējumu, saldējumu, ievārījumiem, medu vai augļu sīrupiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form