Ābolu plātsmaize ar cepumu pamatni
Foto: Privātais arhīvs
2.7273 11
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Pamatnei
340 g
340 g cepumi (Anna izmanto bez cukura)
cepumi (Anna izmanto bez cukura)
2 gab.
2 gab. olas
olas
Saldajai masai
2 gab.
2 gab. āboli
āboli
400 gab.
400 gab. krēmsiers
krēmsiers
80 g
80 g kefīrs
kefīrs
1 gab.
1 gab. ola
ola
`1 TK
`1 TK kanēlis
kanēlis
pēc garšas
pēc garšas saldinātājs
saldinātājs
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • "Šī būs lielisks našķis tiem, kam negaršo pārāk saldi ēdieni, šis būs tieši laikā," saka garšīgā "Instagram" konta "Ēdiens un vēl" autore un veselīga dzīvesveida piekritēja Anna Dimpere, kura iepazīstina ar ļoti garšīgu ābolu plātsmaizes recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

    Pagatavo cepumu pamatni. Virtuves kombainā samaļ cepumus un tiem pievieno olu, samaisa. Cepumu masu ber kūkas veidnē un izlīdzina. Liek krāsnī cepties uz 10 minūtēm.

    Pagatavo virskārtu. Ābolus bez serdēm sagriež šķēlītēs. Bļodā liek krēmsieru, kefīru, saldinātāju, kanēli un visu kārtīgi samaisa. Beigās pievieno olu un kārtīgi to iemaisa.

    Uz gatavās cepumu pamatnes kārto ābolu šķēlītes un pāri pārlej pildījumu. Pildījuma masu izlīdzina, lai visi āboli ir nosegti. Liek cepeškrāsnī uz 30 līdz 35 minūtēm.

    Pasniedz atdzesētu, bauda to kopā ar siltu tēju. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Ābolu plātsmaize
    0
    Saldinātājs
    0
    Ola
    0
    Āboli
    0
    Cepumi
    0
    Kanēlis
    0
    Kefīrs
    0
    Krēmsiers
    0
    Olas
    0
    Cepeškrāsns
    0
    Pasniegt atdzesētu
    43596563
    Plātsmaizes
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form