Ābolu sambuks
Foto: Shutterstock
3.2500 12
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg saldskābi āboli
saldskābi āboli
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
3-4
3-4 olu baltumi
olu baltumi
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Sambuki, suflē un zefīri
  • Pasaules Virtuve
  • Gaisīgais olbaltumu un ābolu biezeņa deserts jeb sambuks. Pirms pasniegšanas notur ledusskapī, lai tas būtu stingrāks. Trauciņiem var uzliet vaniļas mērci, uzbērt rīvētu šokolādi vai ēst tāpat.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolus nomazgā, liek uz plāts un cep cepeškrāsnī, līdz tie pavisam mīksti. Tad izberž caur sietu, pieber cukuru un masu uzvāra.

    Noņem un atdzesē, tad iemaisa stingri saputotus olbaltumus un visu kopā puto, līdz masa stingra un gaiša.

    Sambuku salej trauciņos un atdzesē ledusskapī.

    "Tasty" padoms: ja ābolu garšu gribas koncentrētāku, kilograma vietā izmanto divus.

    Iesūtīja: Artūrs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form