Foto: DELFI
Gurķi ābolu sulā - ar trīsreizēju pārliešanu, bez sterilizēšanas.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kggurķi700 gābolu sula25 gsāls25 gcukurs5 gab.diļlu ziedi

Sagatavošana

1

Gurķus nomazgā, applaucē ar verdošu ūdeni, uzreiz mērc aukstā ūdenī, to dara tāpēc, lai gurķi saglabātu savu spilgto, zaļo krāsu. Gurķus cieši liek burkās, pa virsu pārliek diļļu ziedus.

2

Ābolu sulai pievieno sāli, cukuru, tad uzvāra un pārlej gurķus, patur 2-3 minūtes, marinādi nolej, atkal uzvāra un pārlej gurķus vēlreiz. Noliešanas-uzkarsēšanas-uzliešanas procesu atkārto vēlreiz un burkas aizvāko.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!