40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kggurķi700 gābolu sula25 gsāls25 gcukurs5 gab.diļlu ziedi
Sagatavošana
1
Gurķus nomazgā, applaucē ar verdošu ūdeni, uzreiz mērc aukstā ūdenī, to dara tāpēc, lai gurķi saglabātu savu spilgto, zaļo krāsu. Gurķus cieši liek burkās, pa virsu pārliek diļļu ziedus.
2
Ābolu sulai pievieno sāli, cukuru, tad uzvāra un pārlej gurķus, patur 2-3 minūtes, marinādi nolej, atkal uzvāra un pārlej gurķus vēlreiz. Noliešanas-uzkarsēšanas-uzliešanas procesu atkārto vēlreiz un burkas aizvāko.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit