Foto: Shutterstock
Ābolu uzpūtenis - lēti un gardi. Pasniedz ar jogurtu vai pienu.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgāboli (Antonovka)6 ĒKmedus1 glāzeūdens4 TKželatīns

Sagatavošana

1

Uzbriedinātu želatīnu ½ glāzē ūdens, pēc tam šķīdina ūdens peldē.

2

Nomizotus, sagrieztus ābolus sagriež šķēlēs, pielej ½ glāzi ūdens un sautē kamēr mīksti.Izberž caur sietu, pievieno medu, izšķīdinātu želantīnu, masu saputo. Masu liek deserta trauciņos un atdzesē.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!