Ābolu uzputenis no olu baltumiem
Foto: Shutterstock
1.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ābolu uzputeni no olu baltumiem pasniedz ar vaniļas plombīru vai vaniļas mērci, vai pienu, var apbērt arī ar kanēļa cukuru.

Ābolus nomazgā, liek uz plāts un cep mazā siltumā mīkstus (ar serdēm), nedaudz ļauj padzist, tad izberž caur sietu. Iegūtajai masai pēc garšas pieliek cukuru un ļauj atdzist. Tad iemaisa stingri saputotus olbaltumus un pasniedz.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form