Foto: Shutterstock
Adžika "Vīru" - perfekta piedevai šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 kgtomāti1 kgķiploki1 glāzevalriekstu kodoli1 kgsarkanā paprika50 getiķis 9%150 golīveļļa sāls5 gab.svaigs čili pipars pākstīs60 gčili piparu pulveris20 gmalti melnie pipari700 gtomātu pasta

Sagatavošana

1

Samaļ visu gaļasmašīnā vienā traukā.

2

Pievieno garšvielas, eļļu, etiķi un pārējās.

3

Kārtīgi visu samaisa ar tīru karoti.

4

Ļauj visam nostāvēties 2-5 stundas pārsegtā traukā.

5

Pilda kārtīgi izmazgātās burkās un aizvāko.

6

Ledusskapī vai vēsā pagrabā neatvērta burka var stāvēt līdz pat 9 mēnēšiem un vairāk, ja tikka izmantoti kārtīgi izmazgāti trauki un burkas.

7

Perfekta piedevai šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām. Var izmantot kā marinādi ierīvējot vistu vai citu gaļu. Ar zivi īpaši nesaderas.

Iesūtīja: Brat2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!