Adžika 'Vīru'
Foto: Shutterstock
3.2105 19
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
4 kg
4 kg tomāti
tomāti
1 kg
1 kg ķiploki
ķiploki
1 glāze
1 glāze valriekstu kodoli
valriekstu kodoli
1 kg
1 kg sarkanā paprika
sarkanā paprika
50 g
50 g etiķis 9%
etiķis 9%
150 g
150 g olīveļļa
olīveļļa
 
sāls
sāls
5 gab.
5 gab. svaigs čili pipars pākstīs
svaigs čili pipars pākstīs
60 g
60 g čili piparu pulveris
čili piparu pulveris
20 g
20 g malti melnie pipari
malti melnie pipari
700 g
700 g tomātu pasta
tomātu pasta
  • Ass un pikants ēdiens
  • Dažādi
  • Pasaules Virtuve
  • Adžika "Vīru" - perfekta piedevai šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samaļ visu gaļasmašīnā vienā traukā.

    Pievieno garšvielas, eļļu, etiķi un pārējās.

    Kārtīgi visu samaisa ar tīru karoti.

    Ļauj visam nostāvēties 2-5 stundas pārsegtā traukā.

    Pilda kārtīgi izmazgātās burkās un aizvāko.

    Ledusskapī vai vēsā pagrabā neatvērta burka var stāvēt līdz pat 9 mēnēšiem un vairāk, ja tikka izmantoti kārtīgi izmazgāti trauki un burkas.

    Perfekta piedevai šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām. Var izmantot kā marinādi ierīvējot vistu vai citu gaļu. Ar zivi īpaši nesaderas.

    Iesūtīja: Brat2

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form