Aknas krējuma – sīpolu mērcē
Foto: Shutterstock
3.3333 15
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g svaigas aknas (cūkas vai liellopa)
svaigas aknas (cūkas vai liellopa)
2
2 sīpoli (lieli)
sīpoli (lieli)
200 ml
200 ml skābs krējums
skābs krējums
 
pipari
pipari
 
sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas milti, apviļāšanai
milti, apviļāšanai
 
eļļa, cepšanai
eļļa, cepšanai
sauja
sauja zaļumi
zaļumi
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Aknas krējuma – sīpolu mērcē. Kā radītas kārtīgām pusdienām vai vakariņām!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aknas sagriež aptuveni centimetru biezās strēmelēs, apviļā miltos, liek uz sakarsētas pannas eļļa un apcep. Kad aknas nedaudz apcepušās, pievieno sagrieztus sīpolus un apcep.

    Kad sīpoli palikuši caurspīdīgi, pievieno piparus, sāli, skābo krējumu un pasautē 7–9 minūtes.

    Pasniedz ar maizi vai vārītiem griķiem un kapātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: Artūrs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form