40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gliellopa vai cūkas aknas1 gab.ola1 gab.sīpols sviests cepšanai pēc garšasmalti malnie pipari un sāls pēc garšasmilti
Sagatavošana
1
Aknas sagriež gabaliņos, samaļ kopā ar sviestā apceptu sīpolu. Pievieno olu, piparus, sāli un samaisa. Pievieno un iemaisa miltus - tik daudz, lai izvedotos ar karoti ērti paņamama masa.
2
Sakarsētā pannā ar karoti liek aknu masu un cep uz lēnas liesmas, apcepot no abām pusēm (pannai uzliek vāku).
3
Izceptos aknu plāceņus pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit