Foto: Shutterstock
Aknu plāceņi ar ceptiem sīpoliem pusdienu un vakariņu maltītei.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gliellopa vai cūkas aknas1 gab.ola1 gab.sīpols sviests cepšanai pēc garšasmalti malnie pipari un sāls pēc garšasmilti

Sagatavošana

1

Aknas sagriež gabaliņos, samaļ kopā ar sviestā apceptu sīpolu. Pievieno olu, piparus, sāli un samaisa. Pievieno un iemaisa miltus - tik daudz, lai izvedotos ar karoti ērti paņamama masa.

2

Sakarsētā pannā ar karoti liek aknu masu un cep uz lēnas liesmas, apcepot no abām pusēm (pannai uzliek vāku).

3

Izceptos aknu plāceņus pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!