Aknu šnicele ar kartupeļu biezputru
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g cūkas aknas
cūkas aknas
1 gab.
1 gab. ola
ola
1 ĒK
1 ĒK kviešu milti
kviešu milti
 
sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari, malti
pipari, malti
60 g
60 g sviests
sviests
 
rīvmaize, apviļāšanai
rīvmaize, apviļāšanai
 
eļļa, cepšanai
eļļa, cepšanai
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkāršā aknu šnicele ikdienas pusdienu un vakariņu maltītei, kas īpaši labi garšos ar gaisīgu kartupeļu biezputru un sālīta gurķa šķēli vai skābētiem kāpostiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aknām noņem plēves, sagriež aptuveni centimetru biezās šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem.

    Gaļas šķēles apviļā miltos, iemērc sakultā olā, rūpīgi apviļā rīvmaizē un cep sviesta-eļļas maisījumā pāris minūtes no katras puses, līdz šniceles ir zeltainas.

    Pasniedz ar kartupeļu biezeni, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem, un sālītiem gurķīšiem.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form