40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gcūkas aknas1 gab.ola1 ĒKkviešu milti sāls pēc garšaspipari, malti60 gsviests rīvmaize, apviļāšanai eļļa, cepšanai
Sagatavošana
1
Aknām noņem plēves, sagriež aptuveni centimetru biezās šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem.
2
Gaļas šķēles apviļā miltos, iemērc sakultā olā, rūpīgi apviļā rīvmaizē un cep sviesta-eļļas maisījumā pāris minūtes no katras puses, līdz šniceles ir zeltainas.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem, un sālītiem gurķīšiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit