Apelsīnu džema un vīna mērcē sutinātas pankūkas
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3-4 ĒK
3-4 ĒK sviests
sviests
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
3-4 ĒK
3-4 ĒK apelsīnu marmelāde
apelsīnu marmelāde
60 ml
60 ml sauss baltvīns
sauss baltvīns
  • Franču nacionālā virtuve
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pankūkas
  • Plānās pankūkas ar ievārījumu ir brokastu klasika, bet mēs ierosinām šo ēdienu uzlabot, pasutinot pankūkas aromātiskā apelsīnu džema, sviesta un vīna mērcē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cep plānās pankūkas, sekojot šīs receptes norādījumiem.

    Pannā, kur ceptas pankūkas, izkausē sviestu, pievieno marmelādi (ja iespējams, izvēlies rūgto apelsīnu marmelādi).

    Kad marmelāde sāk burbuļot, pievieno vīnu, apmaisi pannas saturu un uz nelielas uguns tvaicē 3–4 minūtes. Tad pievieno sāli un iemaisi.

    Liec pannā trīsstūru formā salocītas pankūkas un sutini pāris minūtes no katras puses, līdz tās ir piesūkušās ar gardo mērci un izsilušas.

    Ja vēlies, vari pankūkas pasniegt, papildinot ar saldējumu vai putukrējumu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form