50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
260 gmilti2 TKcepamais pulveris0.5 TKsoda2 TKrīvēta apelsīnu miziņa3 apelsīni1 ola150 gcukurs100 geļļa vai sviests250 gpaniņas
Sagatavošana
1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180*C. Cepamās formas ieziež ar taukvielām vai ieliek papīra formiņas.
2
Lielā traukā miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu un rīvētu apelsīna miziņu.
3
Citā traukā sakuļ olu. Pievieno cukuru, eļļu vai sviestu, paniņas, apelsīnu gabaliņus un samaisa. Pa virsu izklāj miltu masu un samaisa.
4
Masu sadala pa cepamām formām. Cepamo formu liek cepeškrāsns vidū un cep 20-25 minūtes līdz mafini paliek zeltaini.
5
Gatavos mafinus atstāj formā vēl 5 minūtes, tad izņem no formas un pasniedz siltus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit