Foto: Shutterstock
Apelsīnu - apelsīnu miziņu marmelāde ziemas sezonas gardumiem.
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgapelsīni700 gcukurs

Sagatavošana

1

Apelsīnus (vēlams ar plānu miziņu) nomazgā ar birsti, noslauka, sagriež plānās ripās.

2

No 1/5 glāzes (Ne vairāk!)un cukura savāra sīrupu, kad cukurs izšķīdis, liek iekšā ripas. Strauji uzvāra, pavāra 5 min, izslēdz. Pēc stundas atkārto. Tā rīkojas vairākas reizes, pēdējo reizi atstāj uz nakti. No rīta uzvāra un salej burkās.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!