Aprikožu kompots
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg aprikozes
aprikozes
400-500 ml
400-500 ml ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
 
kanēļa standziņa
kanēļa standziņa
4-5
4-5 krustnagliņas
krustnagliņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Kompoti un sulas ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Aprikožu kompots ir salds našķis ēšanai un dzeršanai tāpat vai arī kopā ar citiem saldēdieniem. Piemēram, aprikožu pusītes varēsi notiesāt ar putukrējumu, grieķu jogurtu vai pievienot jogurta tortei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aprikozes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un saliek katlā. Pārlej ar ūdeni, pievieno tik cukura, cik saldu gribas kompotu, kā arī kanēli un krustnagliņas.

    Uz lēnas uguns vāra kompotu. Kad šķidrums burbuļo, turpina to darīt aptuveni 10 minūtes.

    Gatavo kompotu bauda uzreiz vai sapilda sterilizētās burciņās, atdzesē un tad aizvāko.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form