Aprikožu kompots
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Aprikožu kompots ir salds našķis ēšanai un dzeršanai tāpat vai arī kopā ar citiem saldēdieniem. Piemēram, aprikožu pusītes varēsi notiesāt ar putukrējumu, grieķu jogurtu vai pievienot jogurta tortei.

Aprikozes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un saliek katlā. Pārlej ar ūdeni, pievieno tik cukura, cik saldu gribas kompotu, kā arī kanēli un krustnagliņas.

Uz lēnas uguns vāra kompotu. Kad šķidrums burbuļo, turpina to darīt aptuveni 10 minūtes.

Gatavo kompotu bauda uzreiz vai sapilda sterilizētās burciņās, atdzesē un tad aizvāko.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form