Foto: "Edunsporto" publicitātes foto

"Jums šķiet, ka pankūkas lemts ēst tikai tiem, kuri nedomā par savu svaru un neskaita kalorijas? Nu, nē! Kā jau esmu agrāk teikusi – ēst drīkst visu, tikai jāizvēlas pareizais daudzums un pareizie produkti. Šajās brīvdienās brokastīs palutināju sevi ar pildītām šokolādes pankūkām. Mēli var norīt, ka es jums saku!" recepti iesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece.

12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
2 olas1 ĒKnesaldināts kakao pulveris šķipsnasāls pēc garšasstēvija vai cits saldinātājs mlpiens100 gpilngraudu auzu milti300 gvājpiena biezpiens ĒKmedus vai aprikozu ievārījums ar saldinātāju zemenes, ķirši vai citas ogas2 ĒKbezpiedevu jogurts1 TKnesaldināts kakao pulveris stēvija vai cits saldinātājs pēc garšas

Sagatavošana

1

Sagatavo pankūku mīklu, samaisot visus produktus un sakuļot viendabīgā masā. Gatavo pildījumu, samaisot biezpienu ar medu vai ievārījumu. Gatavo mērci, samaisot jogurtu ar kakao un saldinātāju.

2

Uz sakarsētas pannas ar pretpiedeguma pārklājumu cep pankūkas (to daudzums atkarīgs no pannas lieluma).

3

Uz pankūkām smērē biezpiena pildījumu. Uz tā strīpiņā pie pankūkas malas liek ogas vai augļu, piemēram, mandarīnu gabaliņus (kādus 6-7, atkarīgs, cik liela pankūka) un sarullē to. Pirms pasniegšanas pārlej ar mērci.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!