Ar krēmsieru pildītas vafeles
Foto: Grieta Mfondouma
3.1111 9
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Vafelēm
125 g
125 g milti
milti
250 ml
250 ml piens
piens
50 g
50 g sviests
sviests
50 g
50 g cukurs
cukurs
1
1 ola
ola
1/2 TK
1/2 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
Pildījumam
200
200 saldais krējums
saldais krējums
150 g
150 g bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
pēc garšas
pēc garšas pūdercukurs
pūdercukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ēdieni bērniem
  • Vafeles
  • Pasaules Virtuve
  • Kraukšķīgas vafeles ar maigu un krēmīgu pildījumu ir īsta brokastu klasika, no kā atteikties ir teju neiespējami.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu ar cukuru saputo. Pievieno izkausētu sviestu, vanilīnu, šķipsnu sāls, pienu, miltus, sodu, cukuru, kartupeļu cieti un visu ar mikseri sakuļ.

    Gatavo krēmu, ar mikseri saputojot visas sastāvdaļas. Ja vēlas, var krēmam pierīvēt laima, citrona vai apelsīna miziņu.

    Vafeles cep iepriekš uzkarsētā vafeļu pannā. Vēl karstas sarullē un pilda ar pildījumu, izmantojot kulinārijas maisiņu ar uzgali.

    Lai labi garšo!

    Recepti iesaka: Grieta Mfondouma

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form