Ar krēmsieru pildītas vafeles
Foto: Grieta Mfondouma
2.8000 5
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Kraukšķīgas vafeles ar maigu un krēmīgu pildījumu ir īsta brokastu klasika, no kā atteikties ir teju neiespējami.

Olu ar cukuru saputo. Pievieno izkausētu sviestu, vanilīnu, šķipsnu sāls, pienu, miltus, sodu, cukuru, kartupeļu cieti un visu ar mikseri sakuļ.

Gatavo krēmu, ar mikseri saputojot visas sastāvdaļas. Ja vēlas, var krēmam pierīvēt laima, citrona vai apelsīna miziņu.

Vafeles cep iepriekš uzkarsētā vafeļu pannā. Vēl karstas sarullē un pilda ar pildījumu, izmantojot kulinārijas maisiņu ar uzgali.

Lai labi garšo!

Recepti iesaka: Grieta Mfondouma

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form