
Loading...
Sastāvdaļas
Vafelēm
125 g
125 g milti
milti250 ml
250 ml piens
piens50 g
50 g sviests
sviests50 g
50 g cukurs
cukurs1
1 ola
ola1/2 TK
1/2 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs šķipsna
šķipsna sāls
sāls1 ĒK
1 ĒK kartupeļu ciete
kartupeļu cietePildījumam
200
200 saldais krējums
saldais krējums150 g
150 g bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers pēc garšas
pēc garšas pūdercukurs
pūdercukursKraukšķīgas vafeles ar maigu un krēmīgu pildījumu ir īsta brokastu klasika, no kā atteikties ir teju neiespējami.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olu ar cukuru saputo. Pievieno izkausētu sviestu, vanilīnu, šķipsnu sāls, pienu, miltus, sodu, cukuru, kartupeļu cieti un visu ar mikseri sakuļ.
Gatavo krēmu, ar mikseri saputojot visas sastāvdaļas. Ja vēlas, var krēmam pierīvēt laima, citrona vai apelsīna miziņu.
Vafeles cep iepriekš uzkarsētā vafeļu pannā. Vēl karstas sarullē un pilda ar pildījumu, izmantojot kulinārijas maisiņu ar uzgali.
Lai labi garšo!
Recepti iesaka: Grieta Mfondouma
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.