Ar malto gaļu un sieru pildīti šampinjoni
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Karstās un gardās šampinjonu laiviņas ar gaļu pasniedz ar zaļajiem salātiem.

Šampinjoniem izlaužu kātiņus un lieku ar atvērumu uz augšu pannā, tad iekšā lieku pildījumu, malto gaļiņu un sieru, pieleju ūdeni, iemetu 1-2 sēņu buljona kubiņus, vāku virsū un gatavoju 20 minūtes.

Iesūtīja: Laima

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form