Ar malto gaļu un sieru pildīti vistu stilbiņi
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Cepeškrāsnī cepti vistu stilbiņi, pildīti ar malto gaļu un sieru.

Stilbiņiem uzmanīgi novelk ādu un atkaulo.

Gaļu samaļ, pievieno rīvetu sieru, nedaudz uz smalkās rīves sarīvētu burkānu un samaisa viendabīgā masā.

Gaļas masu blīvi pilda atpakaļ ādā, galus cieši aizsien un cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30-35 minūtes, līdz ādiņa ir zeltaina.

Iesūtīja: vinčiks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form