Ar mārrutku krēmu pildīti laša rullīši
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pildīti laša rullīši pasniedzami kopā ar sālsstandziņām.

Mārrutkus samaisa ar svaigo sieru un citrona sulu, pievieno piparus.

Iegūto masu smērē uz laša šķēlēm.

Tās sarullē gareniski un sagriež biezās šķēlēs.

Kārto uz šķīvja, ko dekorē ar rozā pipariem, pētersīļa lapiņām, pasniedz kopā ar sālsstandziņām.

Iesūtīja: Nora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form