Ar sēnēm, papriku un sieru pildīti kartupeļi
Foto: Shutterstock
3.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
200 g
200 g šampinjoni
šampinjoni
2 gab.
2 gab. sakrana paprika
sakrana paprika
1 gab.
1 gab. zaļa parika
zaļa parika
2 ĒK
2 ĒK sviests vai margarīns
sviests vai margarīns
1 TK
1 TK kaltētas raudenes
kaltētas raudenes
125 g
125 g siers
siers
2 ĒK
2 ĒK skābs krējums
skābs krējums
1 TK
1 TK svaiga majorāna lapiņas
svaiga majorāna lapiņas
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Mātes dienas ēdieni
  • Ziemassvētku receptes
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pildīti, cepti kartupeļi svētku pusdienu galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu, šampinjonus, papriku sagriež mazos gabaliņos, apcep margarīnā, pievieno raudeni, sāli, piparus.

    Vārītus kartupeļus gareniski pārgriež, ar tējkaroti izņem mīkstumu. To samaisa ar ceptajiem dārzeņiem, daļu šo maisījuma piepilda izdobtās kartupeļu pusītēs.

    Virsū uzliek gabaliņos sagrieztu sieru un cep 200 grādu cepeškrāsnī apmēram 15 min.

    Pāri palikušo pildījumu samaisa ar skābu krējumu, pārkaisa ar majorāna lapiņām. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form