Foto: Shutterstock
Ne tikai labi izskatās, bet arī garšo nevainojami! Pārsteidz viesus ar vienkāršu, bet tajā pašā laikā efektīgu uzkodu.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.zaļa parika (maza)100 gkausētais siers (tas kurš gabaliņos spīdīgā papīrā) majonēze gab.ķiploka daiviņas dilles pētersīļi vai zaļie lociņi

Sagatavošana

1

Piparam nogriež kātiņu ar visu "micīti" un izņem sēklotni.

2

Sieru sarīvē, ja vēlas, pievieno smalki sagrieztus zaļumus, izspiestu ķiploku un samaisa ar nedaudz majonēzes.

3

Ar siera pildījumu pilda piparu, liek ledusskapī un pēc laika griež ripiņās.

*** ja ņem dažādu krāsu papriku, tad izskatās vēl iespaidīgāk. Sieriņus var ņemt ar šķiņķa garšu vai klasisko.

Iesūtīja: Anete

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!