Ar sieru pildīti vistas nageti
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g vistas maltā gaļa
vistas maltā gaļa
240 g
240 g mocarella
mocarella
4 gab.
4 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
100 g
100 g rīvmaize
rīvmaize
50 g
50 g rīvēts cietais siers
rīvēts cietais siers
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardus vistas nagetus itin viegli var pagatavot arī mājās. Vajadzēs vien mazliet pacietības kraukšķīga panējuma viļāšanā, lai tiktu pie varenas uzkodas, kurā paslēpies siers. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maltajai gaļai pievieno 1 olu, sāli, piparus un citas garšvielas pēc garšas. Labi masu izmīca.

    Mocarellas sieru sagriež nelielos, garenos gabaliņos.

    Rīvmaizei pievieno cieto sieru un samaisa.

    Atlikušās 3 olas sakuļ kopā ar šķipsniņu sāls.

    Miltus ieber kādā traukā, kur viegli būs apviļāt nagetus.

    Saslapina rokas, ņem mazu pikucīti maltās gaļas un plaukstā saplacina. Liek virsū mocarellas sieru un kārtīgi ietin to maltās gaļas masā. Liek uz paplātes.

    Ar sieru pildīti vistas nageti
    Foto: Privātais arhīvs

    Pēc tam sapildītos nagetus apviļā vispirms miltos, tad iemērc olā, tad rīvmaizes un siera panējumā. Ja vēlas kraukšķīgāku panējumu, tad vēlreiz iemērc olā un atkal apviļā rīvmaizes un siera panējumā. Lai vieglāk būtu apviļāt, pirms darbiņa uzsākšanas izveidotos nagetus ieliek ledusskapī uz kādām 15–20 minūtēm, lai tie sastingst.

    Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200° apmēram 20 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.