Ar sieru un šķiņķi pildīti tomāti
Foto: Shutterstock
3.2000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pildīti tomāti - auksto uzkodu galdam vai brīvdienu brokastīm.

Pārgriež tomātus uz pusēm un ar tējkaroti izņem mīkstumu.

Olai notīra čaumalu un ar dakšiņu olu sasmalcina.

Šķiņķi vai desu sīki sagriež ar nazi.

Olu, šķiņķi vai desu un sarīvēto sieru ieliek bļodā, sajauc ar krējumu un tomātu mīkstumu.

Pieliek sāli. Ar šo maisījumu piepilda tomātu pusītes un pārkaisa ar sagrieztiem lokiem.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form