Filo mīklas pīrādziņi ar tunča, fetas un garšaugu pildījumu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
30 ml
30 ml sviests
sviests
1
1 sīpols
sīpols
1
1 čili pipars
čili pipars
60 ml
60 ml milti
milti
250 ml
250 ml piens
piens
2
2 bundžas tuncis
bundžas tuncis
30 ml
30 ml sakapāti pētersīļi
sakapāti pētersīļi
3
3 cieti vārītas olas
cieti vārītas olas
1
1 lielais fetas siera iepakojums
lielais fetas siera iepakojums
6
6 sloksnes filo mīkla
sloksnes filo mīkla
100 ml
100 ml rīvmaize
rīvmaize
100 ml
100 ml sviests
sviests
  • Ikdienas maltītei
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Slinkie tunča pīrādziņi, kurus pagatavot no gatavas filo mīklas. Tunča pildījumam pievieno arī pētersīļus, vārītas olas un fetas sieru. Garšos lieliski!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādu atzīmei.

    Pannā izkausē 30ml sviestu, un apcep tajā smalki sakapātu sīpolu, kā arī sarkano čili, kas sagriezts gabaliņos un iztīrīts no asajām sēkliņām.

    Pievieno miltus, sastāvdaļas apmaisa un apcep vēl minūti. Pēc tam pielej pienu un "mērci" maisa, līdz tā sāk burbuļot. Apvāra aptuveni 10 minūtes.

    Kad gatavs, ņem nost no plīts un iemaisa masā tunča gabaliņus, sakapātus pētersīļus, novārīto olu gabaliņu un fetas sieru.

    Ņem sešas filo mīklas plāksnes un to virspusi apklāj ar atlikušajiem 100ml sviesta un rīvmaizi. Mīklas plāksnes liek vienu otrai virsū, lai būtu divas kaudzītes ar trim sloksnēm.

    Katru mīklas plākšņu tornīti sagriež četrās daļās, tā lai kopā būtu astoņi mīklas gabaliņi.

    Tunča pildījumu sadala uz visām astoņām mīklas daļām, un aizloka pīrādziņu malas.

    Pīrādziņus liek uz cepamās pannas, apkaisa ar sezama sēkliņām, apsmērē ar sviestu un liek cepeškrāsnī cepties 20 minūtes.

    Kad zeltaini un gatavi, ņem laukā un pasniedz. Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form