Ar vēžu astītēm un vistas gaļu pildīta forele ar kartupeļu lapiņām
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 forele
forele
70 g
70 g vistas gaļas fileja
vistas gaļas fileja
50 g
50 g lobītu vēžu atstītes
lobītu vēžu atstītes
20 g
20 g saldais krējums
saldais krējums
 
Santa maria garšvielas zivīm
Santa maria garšvielas zivīm
 
sāls
sāls
1
1 citrons
citrons
Kartupeļu lapiņām:
200 g
200 g vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
50 g
50 g Holandes siers
Holandes siers
1
1 ola
ola
50 g
50 g milti
milti
50 g
50 g eļļa
eļļa
 
garšvielas
garšvielas
Citrona zaļumu mērcei:
100 g
100 g skābais krējums
skābais krējums
2 TK
2 TK medus
medus
1 TK
1 TK citronu sula
citronu sula
20 g
20 g zaļumi
zaļumi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Bagātīga un sātīga pildīta forele un kartupeļu lapiņas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Forelei atver vēdera daļu, iekaisa sāli un "Santa Marija" garšvielas zivīm, ieberzē.

    Pildījumam: vēžu astītes samaisa ar kubiņos sagrieztu vistas gaļu. Iemaisa saldo krējumu un sāli. Masu pilda forelē.

    Sagrieztas citronu šķēlītes liek uz foreles un 15-20 minūtes cep 180*C.

    Kartupeļus sarīvē sīkās skaidiņās, pievieno sarīvētu sieru un olu, kas sakulta ar garšvielām. Rūpīgi samīca un izveido lapiņas. Panē miltos un 150 grādu karstumā, cep taukvāres katlā, līdz lapiņas ir zeltaini brūnas.

    Skābajam krējumam pievieno medu, piespiež citrona sulu, pieliek sīki sagrieztus zaļumus(dilles,pētersīļus u.c.).

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form