Ar ziedkāpostiem un sēnēm pildīti kartupeļu plācenīši
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ar ziedkāpostiem un šampinjoniem pildītas kartupeļu kotletes.

Vārītus kartupeļus samaļ, pievieno olu, sāli, piparus, sīpolu pulveri un miltus. Veido masu.

Pildījumam samaļ svaigu puķkāpostu. Tad kopā ar sagrieztiem šampinjoniem un puraviem apcep uz pannas, pievieno sāli, piparus. Kad pildījums apcepts, kartupeļu masu sadala mazākās porcijās, kartu uz rokas saplacina, vidū liek sagatavoto pildījumu, plāceņa malas aizlipina.

Veido kotletes un uz pannas apcep.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form