Arbūza un zemeņu bole ar šampanieti
Foto: DELFI
3.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Arbūzā gatavota bole ar zemenēm uz šampanieti - spirdzinošs dzēriens karstā vasaras ballītē.

Arbūzam izgrebj vidu, bet ne līdz pašam "baltajam", bet lai sāniņi paliek sarkani.

Tad smalki sagriež zemenes un pārlej ar šampanieti (pēc iespējas saldāku). Liek vēsumā ievilkties.

Iesūtīja: Lika

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form