Foto: DELFI
20. jūlijā notikušajā ''Borjomi'' piknikā ar savu iecienītāko burgera recepti padalījās arī Armands Simsons, demonstrējot, kā visai gardi var pagatavot pikantu un sātīgu burgeru mājās.
20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 burgeru maizītes300 gmaltā liellopa gaļa120 gbekons70 gtrekns siers ananāss apelsīns ledus salāti1 čili svaigi dārzeņi (tomāts, paprika, gurķis)1 baltais sīpols pēc garšassaldā čili mērce

Sagatavošana

1

Uz grila liek grilēties burgeru maizītes, apgrauzdējot tās no abām pusēm. Blakus liek grilēties gaļu, no kuras izveidotas kotletītes.

2

Bekonu sagriež plānās šķēlītēs un liek grilēties uz grila blakus gaļai un maizītēm.

3

Sagriež sīpolu, svaigos dārzeņus, apelsīnu un ananāsu.

4

Apgrauzdētās maizītes noņem no grila, vienu no pusītēm pārsmērē ar čili mērci, virsū liek salātlapu, vienu apelsīna un tomāta šķēli, un grilēto bekonu. Tad seko grilētā gaļa, un smalki sagriezti čili pipari.

Foto: DELFI
5

Virsū kārto sīpola šķēli, grilētu ananāsu šķēlīti un sieru.

6

Visu pārsmērē ar saldo čili mērci, uzliek salātlapu, otru burgeru maizītes pusīti. Burgers ir gatavs pasniegšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!