Armanda Simsona pikantais liellopa burgers
Foto: DELFI
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 burgeru maizītes
burgeru maizītes
300 g
300 g maltā liellopa gaļa
maltā liellopa gaļa
100-120 g
100-120 g bekons
bekons
50-70 g
50-70 g trekns siers
trekns siers
 
ananāss
ananāss
 
apelsīns
apelsīns
 
ledus salāti
ledus salāti
1
1 čili
čili
 
svaigi dārzeņi (tomāts, paprika, gurķis)
svaigi dārzeņi (tomāts, paprika, gurķis)
1
1 baltais sīpols
baltais sīpols
pēc garšas
pēc garšas saldā čili mērce
saldā čili mērce
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Gaļas ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • 20. jūlijā notikušajā ''Borjomi'' piknikā ar savu iecienītāko burgera recepti padalījās arī Armands Simsons, demonstrējot, kā visai gardi var pagatavot pikantu un sātīgu burgeru mājās.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz grila liek grilēties burgeru maizītes, apgrauzdējot tās no abām pusēm. Blakus liek grilēties gaļu, no kuras izveidotas kotletītes.

    Bekonu sagriež plānās šķēlītēs un liek grilēties uz grila blakus gaļai un maizītēm.

    Sagriež sīpolu, svaigos dārzeņus, apelsīnu un ananāsu.

    Apgrauzdētās maizītes noņem no grila, vienu no pusītēm pārsmērē ar čili mērci, virsū liek salātlapu, vienu apelsīna un tomāta šķēli, un grilēto bekonu. Tad seko grilētā gaļa, un smalki sagriezti čili pipari.

    Armanda Simsona pikantais liellopa burgers
    Foto: DELFI

    Virsū kārto sīpola šķēli, grilētu ananāsu šķēlīti un sieru.

    Visu pārsmērē ar saldo čili mērci, uzliek salātlapu, otru burgeru maizītes pusīti. Burgers ir gatavs pasniegšanai.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form