Armanda Simsona pikantais liellopa burgers
Foto: DELFI
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

20. jūlijā notikušajā ''Borjomi'' piknikā ar savu iecienītāko burgera recepti padalījās arī Armands Simsons, demonstrējot, kā visai gardi var pagatavot pikantu un sātīgu burgeru mājās.

Uz grila liek grilēties burgeru maizītes, apgrauzdējot tās no abām pusēm. Blakus liek grilēties gaļu, no kuras izveidotas kotletītes.

Bekonu sagriež plānās šķēlītēs un liek grilēties uz grila blakus gaļai un maizītēm.

Sagriež sīpolu, svaigos dārzeņus, apelsīnu un ananāsu.

Apgrauzdētās maizītes noņem no grila, vienu no pusītēm pārsmērē ar čili mērci, virsū liek salātlapu, vienu apelsīna un tomāta šķēli, un grilēto bekonu. Tad seko grilētā gaļa, un smalki sagriezti čili pipari.

Armanda Simsona pikantais liellopa burgers
Foto: DELFI

Virsū kārto sīpola šķēli, grilētu ananāsu šķēlīti un sieru.

Visu pārsmērē ar saldo čili mērci, uzliek salātlapu, otru burgeru maizītes pusīti. Burgers ir gatavs pasniegšanai.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form