
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg nogatavojušies un mīksti tomāti
nogatavojušies un mīksti tomāti2 gab.
2 gab. sīpols (parastais un sarkanais)
sīpols (parastais un sarkanais)100 g
100 g fetas siers
fetas siers2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa sauja
sauja kalamata vai parastās olīvas
kalamata vai parastās olīvas sauja
sauja grauzdiņi
grauzdiņi3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa pēc garšas
pēc garšas baziliks
baziliks pēc garšas
pēc garšas timiāns
timiāns pēc garšas
pēc garšas rozmarīns
rozmarīns pēc garšas
pēc garšas oregano
oreganoKarsta un garda – sātīga maltīte rudenim, kas neradīs smaguma sajūtu. Ļoti aromātiska zupa ar izteiktu garšvielu buķeti. Neparasts tomātu gatavošanas veids – cepeškrāsnī, kas piešķir zupai savu unikalitāti. Recepti iesaka Kristīne Podvinska, kuras darbs un hobijs ir uzturs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sagriez tomātus un sīpolus, kārto tos uz cepešpannas.
Pēc tam visu bagātīgi pārber ar garšvielām, pieliec ķiploku un pārlej ar olīveļļu.
Liec krāsnī cepties 30-40 minūtes.
Kad gatavs, visu saliec katliņā un sablendē.
Lej bļodiņās, pievieno sieru, olīvas un grauzdiņus
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Tags
Tomātu zupa Ķiploks Grauzdiņi Oregano Baziliks Fetas siers Olīvas Olīveļļa Rozmarīns Sīpoli Timiāns Tomāti Biezzupas un krēmzupas Cepeškrāsns Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas viegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.