Aromātiskā cepeškrāsnī ceptu tomātu zupa
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg nogatavojušies un mīksti tomāti
nogatavojušies un mīksti tomāti
2 gab.
2 gab. sīpols (parastais un sarkanais)
sīpols (parastais un sarkanais)
100 g
100 g fetas siers
fetas siers
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
sauja
sauja kalamata vai parastās olīvas
kalamata vai parastās olīvas
sauja
sauja grauzdiņi
grauzdiņi
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas baziliks
baziliks
pēc garšas
pēc garšas timiāns
timiāns
pēc garšas
pēc garšas rozmarīns
rozmarīns
pēc garšas
pēc garšas oregano
oregano
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Karsta un garda – sātīga maltīte rudenim, kas neradīs smaguma sajūtu. Ļoti aromātiska zupa ar izteiktu garšvielu buķeti. Neparasts tomātu gatavošanas veids – cepeškrāsnī, kas piešķir zupai savu unikalitāti. Recepti iesaka Kristīne Podvinska, kuras darbs un hobijs ir uzturs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriez tomātus un sīpolus, kārto tos uz cepešpannas.

    Pēc tam visu bagātīgi pārber ar garšvielām, pieliec ķiploku un pārlej ar olīveļļu.

    Liec krāsnī cepties 30-40 minūtes.

    Kad gatavs, visu saliec katliņā un sablendē.

    Lej bļodiņās, pievieno sieru, olīvas un grauzdiņus

    Lai labi garšo!

    Tags

    Tomātu zupa Sīpols Ķiploks Grauzdiņi Oregano Baziliks Fetas siers Olīvas Olīveļļa Rozmarīns Timiāns Tomāti Biezzupas un krēmzupas Cepeškrāsns Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form