Šī aromātiskā zupa var lepoties ar kvalitatīvām sastāvdaļām. Lēcas, kas tiek dēvētas par olbaltumvielu karalienēm, sader ar gardēžu un dietologu pozitīvi vērtēto liellopu gaļu. Papildinot zupu ar mums ierastu dārzeņu buķeti, iegūstam tradicionālas garšas ēdienu, kas iederēsies svētdienu pusdienu ēdienkartē.
40Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
700 gliellopa gaļa1 bundža tvaicētu lēcu "Bonduelle"2 selerijas kāti2 sīpoli1 burkāns6 ķiploka daiviņas400 gtomāti savā sulā1.2 lgaļas buljons2 ĒKolīveļļa0.25 TKkaltēts rozmarīns0.33 TKkaltēta raudene5 kinzas zariņi pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

1

Liellopa gaļu sagriež 2 cm lielos kubiņos, pievieno sāli un piparus, apcep sakarsētā eļļā no visām pusēm apmēram 10 minūtes. Pārliek katlā ar biezu dibenu.

2

Selerijas un burkānus sagriež lielos gabalos. Sīpolus sagriež pusgredzenos, ķiplokus - šķēlītēs. Liek dārzeņus pannā un apmaisot cep 8 minūtes.

3

Citā katlā ielej buljonu, uzvāra un tad samazina uguni (gaļa atrodas vienā katlā, bet buljonu lejam citā).

4

Gaļu un apceptos dārzeņus liek buljonā, pievieno mizotus un 4 daļās sagrieztus tomātus, rozmarīnu un raudeni, samaisa, uzliek vāku un sutina 1 stundu.

5

Beigās pievieno lēcas, sāli un piparus, un vēlreiz uzvāra.

6

Pasniedzot pārkaisa ar svaigu, sasmalcinātu kinzu.

Padoms: Lai pievienotu garšvielas katlā, kur vārās ēdiens, izmantojiet karoti, nevis beriet tās tieši no burkas, kurā tās glabājas. Berot garšvielas no burkas, tajā ar tvaikiem nonāk mitrums un garšvielas ātri zaudē savas īpašības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!