Aromātiski, cepeškrāsnī cepti vistas šķiņķīši ar dārzeņiem
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas šķiņķīši
vistas šķiņķīši
 
kartupeļi
kartupeļi
 
burkāni
burkāni
 
sīpoli
sīpoli
 
ziedkāposts
ziedkāposts
 
ķiploki
ķiploki
 
kartupeļu garšviela
kartupeļu garšviela
 
kaltēts baziliks
kaltēts baziliks
 
kaltēts oregano
kaltēts oregano
 
citronpipari
citronpipari
 
piecu piparu maisījums
piecu piparu maisījums
 
sāls
sāls
 
ķiploku sāls
ķiploku sāls
 
eļļa
eļļa
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lieliskās garšas noslēpums ir aromātiskajā gaļas un dārzeņu marinādē, ko sagatavot ir ļoti vienkārši. Sulīgi un kraukšķīgi vistu šķiņķīši, ko papildina garšā izteiksmīgi dārzeņi. Liec visu cepeškrāsnī un taps pusdienas vai vakariņas, ko baudīt gardu muti. Recepti iesaka gardēde Kristīne Pleiša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šķiņķīšos iemaisi sasmalcinātus ķiplokus, piecu piparu maisījumu, citronpiparus un sāli.

    Ļauj iemarinēties pusstundu.

    Sīpolus un burkānus, kā arī ziedkāpostu sagriez mazākos gabaliņos. Savukārt kartupeļus vari sagriezt uz pusēm.

    Apslaki dārzeņus ar eļļu un apkaisi no visām pusēm ar ķiploku sāli, kaltētu oregano un baziliku.

    Ļauj iemarinēties 20 minūtes.

    Kārto visu cepešpannā un cep 190 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam