Aromātisks, sviestā sautēts steiks jeb meistardarbs tavā virtuvē
Foto: Publicitātes foto
4.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g stirploin (plānās filejas) steiks
stirploin (plānās filejas) steiks
50 g
50 g sviests
sviests
150 g
150 g šitake sēnes
šitake sēnes
65 g
65 g spināti
spināti
1 gab.
1 gab. timiāna zariņš
timiāna zariņš
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti pipari
svaigi malti pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Nepārspējamu steiku var pagatavot ne tikai profesionāli meistari. Radi to arī savā virtuvē! Sulīgā gaļa būs maltītes garšu kulminācija un piešķirs tai pat svētku noskaņu. Uzklāj skaistu galdautu, uzliec pievilcīgus traukus un radi svētkus ar izsmalcinātu ēdienu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē steika pannu, liec tajā sviestu. Ļauj sviestam izkust un tajā esošajiem olbaltumiem nedaudz apdegt.

    Pievieno timiāna zariņu un saspiestu ķiploku.

    Liec pannā steiku un cep no katras puses 1–2 minūtes, aplaistot ar karsto sviestu.

    Noņem steiku no pannas un ļauj tam atpūsties 3 minūtes.

    Tajā pašā sviestā apcep sēnes un spinātus.

    Pirms pasniegšanas pārkaisi steikam sāli un piparus.

    Recepti iesaka "Rimi gardēdis" šefpavārs Normunds Baranovskis.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form