Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Asā ābolu biezeņzupa - īpaši garda, ja pasniedz ar grauzdētu rupjmaizi.

Skābus ābolus sagriež, attīra no sēklām, sautē viegli sāļā ūdeni, izberž caur sietu.

Samaisa sviestu ar miltiem un ābolu putriņu, uzvāra, pielej etiķi, cukuru, dilles. Šo zupu var pasniegt ar grauzdētu rupjmaizi.

Iesūtīja: XP

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form