10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 mlgrieķu jogurts200 gmarinētas bietes150 gfetas siers1 saujavalrieksti1 TKsviests1 ĒKcukurs pēc garšaspētersīļi pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Pētersīļus sasmalcina. Marinātās bietes un fetas sieru sagriež vienāda lieluma kubiņos.
2
Valriekstu kodolus, cukuru un sviestu ber sausā pannā un maisot cep, līdz cukurs izkusis, un valrieksti ir pārklāti ar cukura glazūru. Tad riekstus ber uz cepamā papīra, atdzesē un sasmalcina.
3
4
Stikla bļodiņās, deserta traukos vai glāzēs lej jogurtu.
5
6
Tad pamīšus liek bietes un fetas sieru, kārtojumu pārkaisot ar pipariem, pētersīļu zaļumiem un karamelizētiem valriekstiem. Sāli pievienot nav nepieciešams, jo fetas siers ir gana sāļš,
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit