Asais olu kultenis
Foto: Vida Press
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maigam un gaisīgam olu kultenim, izrādās, ļoti labi piestāv asais čili! Ja vēlies vēl austrumnieciskāku garšu, pievieno kultenim eksotisko garšvielu plauktos atrodamo Zivju mērci vai kādu Thai mērci.

Nelielā pannā izkausē sviestu, pievieno lociņus un čili. Sautē pāris minūtes, līdz čili kļuvis mīksts.

Olas sakuļ kopā ar pienu un lej pannā pie čili un lociņiem. Maisot karsē, līdz kultenis sabiezējis. Svarīgi nepārkarsēt, olām jābūt mīkstām un gaisīgām!

Gatavajā kultenī iemaisa sagrieztus ķirštomātus un svaigas koriandra lapas (ja izmanto). Pasniedz ar grauzdētu maizīti.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form