Asais olu kultenis
Foto: Vida Press
1.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
piciņa sviesta
piciņa sviesta
4
4 sakapāti sīpollociņi
sakapāti sīpollociņi
1/2
1/2 asais čili bez sēklām, smalki sakapāts
asais čili bez sēklām, smalki sakapāts
4
4 vidēja izmēra olas
vidēja izmēra olas
6
6 4 daļās sagriezti ķirštomāti
4 daļās sagriezti ķirštomāti
 
svaiga koriandra lapas (var nelikt)
svaiga koriandra lapas (var nelikt)
 
grauzdēta maize
grauzdēta maize
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Citi ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Taizemes virtuve
  • Maigam un gaisīgam olu kultenim, izrādās, ļoti labi piestāv asais čili! Ja vēlies vēl austrumnieciskāku garšu, pievieno kultenim eksotisko garšvielu plauktos atrodamo Zivju mērci vai kādu Thai mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielā pannā izkausē sviestu, pievieno lociņus un čili. Sautē pāris minūtes, līdz čili kļuvis mīksts.

    Olas sakuļ kopā ar pienu un lej pannā pie čili un lociņiem. Maisot karsē, līdz kultenis sabiezējis. Svarīgi nepārkarsēt, olām jābūt mīkstām un gaisīgām!

    Gatavajā kultenī iemaisa sagrieztus ķirštomātus un svaigas koriandra lapas (ja izmanto). Pasniedz ar grauzdētu maizīti.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form