Tortilju rullīši ar tako
Foto: Katrīna Džeksone
1.3333 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Nezinu, kā jums, bet man ļoti garšo tako jebkurā tā formā. Tako salāti, cepeškrāsnī cepti kartupeļi ar tako mērci... Tas ir tikai laika jautājums, līdz es izdomāšu, kā tako iekļaut arī zupās. Bet šai dienai - tako pildījums tortilju rullīšos. Nav tā, ka man negaršotu kraukšķīgie tako čipsi, tomēr ikreiz, kad tos ēdu, puse čipsu galu galā sabirst man klēpi, tādēļ nolēmu eksperimentēt ar tortiljas plāceņiem.

Pannā uz vidēji karstas liesmas sautē liellopa gaļu un sīpolus, līdz gaļa ir brūna, bet sīpoli viegli apcepti. Iemaisa tako mērci (tik pikantu, cik jums patīk) un sautē.

Silda tortiljas, vai nu ievietojot mikroviļņu krāsnī uz apmēram 20 sekundēm, vai ar iesaiņojot tās folijā un karsējot cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.

Tortiljās liek gaļu, pa virsu liek sieru un piedevas pēc izvēles. Gatavās tortiljas sarullē, sānus ielokot uz iekšu.

Salocīto tortilju pārgriež uz pusēm un pasniedz.

Source

Katrīna Džeksone
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form