Ātrā ābolkūka
Foto: Shutterstock
5.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši pagatavojama, bet garda - ātrā ābolkūka.

Miltos uz rupjās sakņu rīves sarīvē aukstu margarīnu, samaisa viegli, pievieno 1 glāzi skāba krējumu un sāli.

Ātri samīca un sadala 2 vienādās daļās. Liek saldētavā vai ledusskapī uz pusstundu.

Paņem cepamo papīru un piegriež pēc plāts lieluma 2 gabalus un uz tām plāni pa visu papīru izrullē katru mīklas daļu. Vienu daļu ar visu papīru ieceļ pannā, pārber ar iepriekš smalki sagrieztiem āboliem, kas samaisīti ar cukuru, kanēli, vanilīnu.

Tad ņem otru mīklas daļu un apgriez otrādi. Pārklāj pāri un papīru noņem, ja kas ieplīst, saspied kopā. Malas visapkārt saspaidi kopā ar apakšējo kārtu, pārsmērē ar olu, savelc svītras ar dakšu un kādus caurumiņus uztaisi.

Cep 250*C, līdz zeltaini brūna.

Iesūtīja: Drusma

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form