Kārtainās mīklas plātsmaize ar āboliem
Foto: Shutterstock
3.7143 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja mājās ir tikai saldētas kārtainās mīklas paciņa, divi āboli un mazliet ābolu ievārījuma, arī no šīm trim sastāvdaļām sanāks lielisks deserts. Ātri, vienkārši un ļoti garšīgi!

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Kārtaino mīklu nedaudz izrullē, noloka aptuveni centimetru platu maliņu, uzliek uz cepamās pannas un mīklu sadursta ar dakšiņu.

Ābolus nomazgā, izgriež to serdi un sagriež plānās šķēlītēs.

Mīklas virsmu noziež ar ābolu ievārījumu vai džemu. Virsū izkārto plāni sagrieztās ābolu šķēlītes. Kad tas izdarīts, ar ievārījumu noziež arī mīklas maliņas un, ja ir vēlēšanās, arī ābolus.

Kārtainās mīklas kūku liek cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes, līdz tā zeltaina. Ēd, kamēr vēl plātsmaize silta.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form