60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
maltā gaļa sīpoli lečo lazanjas plāksnes tomāti siers zaļumi piens
Sagatavošana
1
Kārto lazanju: apakšā viena kārta ar malto gaļu un ceptiem sīpoliem, tad plāksnes, kārta ar paštaisīto lečo, atkal plāksnes, atkal gaļa. Tā sakārto, līdz traukā vairs nav vietas.
2
Augšā saliek kārtu ar tomātu ripiņām, uzber rīvētu sieru un zaļumus. Tad traukā ielej pienu, atstājot apmēram 2 cm no trauka augšas un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 40 minūtes.
Iesūtīja: laimiite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit