Foto: Shutterstock
Ātrā lazanja - un visa ģimene pilniem vēderiem.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

maltā gaļa sīpoli lečo lazanjas plāksnes tomāti siers zaļumi piens

Sagatavošana

1

Kārto lazanju: apakšā viena kārta ar malto gaļu un ceptiem sīpoliem, tad plāksnes, kārta ar paštaisīto lečo, atkal plāksnes, atkal gaļa. Tā sakārto, līdz traukā vairs nav vietas.

2

Augšā saliek kārtu ar tomātu ripiņām, uzber rīvētu sieru un zaļumus. Tad traukā ielej pienu, atstājot apmēram 2 cm no trauka augšas un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 40 minūtes.

Iesūtīja: laimiite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!