Ātrā lazanja
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātrā lazanja - un visa ģimene pilniem vēderiem.

Kārto lazanju - viena kārta ar malto gaļu un sīpoliem (iepriekš apceptiem), otra ar paštaisīto lečo - un tā sakārto līdz cepamā traukā vairs nav vietas.

Augšējā kārtā salieku kārtām plāni sagrieztas tomātu ripiņas, uzberu rīvētu sieru un zaļumus, traukā ieleju pienu, atstājot apmēram 2 cm no trauka augšas un cepu 40 minūtes.

Iesūtīja: laimiite

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form