Ātrā plātsmaize ar āboliem
Foto: Shutterstock
3.4706 17
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ātrā plātsmaize ar āboliem brīvdienu kārumam.

Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, miltiem, cepamo pulveri un kefīru vai krējumu. Tad iecilā stingrās putās sakultus baltumus.

Mīklu lej uz plāts (uz cepampapīra), pārliek ar ābolu šķēlītēm (ābolus nomizo un sagriež šķēlēs virs plāts), pārkaisa ar kanēli un cep 20-25 minūtes 250°C.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form