Ja svētdienas rītā ir vēlēšanās apēst picu, nav jāzvana kurjeram – to var ātri un vienkārši pagatavot no olām! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 gab.olas0.5 TKkaltēts oregano vai baziliks (pēc izvēles)8 šķēlespeperoni desa3 ĒKtomātu mērce vai konservēti tomāti savā sulā

Sagatavošana

1

Bļodā sakuļ olas un pievieno oregano.

2

Uzkarsē pannu uz vidējas uguns.

3

Ielej olu maisījumu pannā un cep līdz "picas" pamatne jeb omlete ir gandrīz gatava.

4

Omletei jeb picas pamatnei virsū uzliek pepperoni desas šķēles, pārkaisa ar sieru un cep vēl apmēram divas minūtes, līdz olas ir gatavas un siers pilnībā izkusis.

5

Uzliek "picu" uz šķīvja. Pasniedz ar tomātu mērci vai sasmalcinātiem tomātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!