
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas0.5 TK
0.5 TK kaltēts oregano vai baziliks (pēc izvēles)
kaltēts oregano vai baziliks (pēc izvēles)8 šķēles
8 šķēles peperoni desa
peperoni desa3 ĒK
3 ĒK tomātu mērce vai konservēti tomāti savā sulā
tomātu mērce vai konservēti tomāti savā sulāJa svētdienas rītā ir vēlēšanās apēst picu, nav jāzvana kurjeram – to var ātri un vienkārši pagatavot no olām! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bļodā sakuļ olas un pievieno oregano.
Uzkarsē pannu uz vidējas uguns.
Ielej olu maisījumu pannā un cep līdz "picas" pamatne jeb omlete ir gandrīz gatava.
Omletei jeb picas pamatnei virsū uzliek pepperoni desas šķēles, pārkaisa ar sieru un cep vēl apmēram divas minūtes, līdz olas ir gatavas un siers pilnībā izkusis.
Uzliek "picu" uz šķīvja. Pasniedz ar tomātu mērci vai sasmalcinātiem tomātiem.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.